Web- & softwareudvikling

Websites, webshops, web applikationer og API-integration. Hos CPH digital har vi stor erfaring med det hele. Lad os hjælpe dig og starte med at se hvilke udfordringer du har. Vi skal først have indsigt for dernæst at ligge en plan. Denne plan, altafhængig af den pågældende opgave, indeholder al arbejde fra design, over implementering, til idriftsættelse og den efterfølgende drift og optimering.

 

Hvad kan CPH digital hjælpe med?

Vi giver en oversigt over de mange løsninger og teknologier.

Hvordan kan CPH digital hjælpe?

Vi viser hvordan vi går til en given opgave.

Hvad koster det?

Godt spørgsmål. Læs mere om det her.

Hvad kan CPH digital hjælpe med?

Websites

Vi hjælper med produktion af alt fra mindre landingpages, lead-kampagner til corporate sites typisk lavet i et CMS som WordPress eller Drupal til mere komplicerede Headless CMS løsninger, hvor man benytter frameworks, som bl.a. Angular, VUE eller Gatzby.js.

Står du med et website der ikke helt performer så godt, som du ønsker. Det kan være det loader for langsomt, at afvisningsprocenten er for høj eller det er for dyrt i drift?

Så lad os tage et kig på jeres løsning. Ofte er websiden god nok, og den behøver derfor ikke at blive skrottet til fordel for en hel ny. Man kan ofte finde de problemer der er skyld i den dårlige performance og gøre noget ved det. 

Læs mere her!

Webshops

Vi arbejder med de tre mest udbredte platforme til webshops i dag. Hvis man kigger på top 1 mio. webshops, er det nemlig WooCommerce, Shopify og Magento (kilde: BuiltWith).

Vi vil altid anbefale en løsning baseret på din situation. Der er ikke et system, som er bedre end det andet.

Den løsning vi vil anbefale kommer blandt andet an på, om din webshop f.eks. skal integreres med et ERP system (f.eks. C5, NAV, MIcrosoft Dynamics, Economic etc.), skal webshoppen have en blog, skal webshoppen have en integration med et mail-automation system.

Mulighederne er mange, så tag endelig kontakt til os her.

Læs mere her!

 

Web applikationer

Vi har lavet en række af web-applikationer, som har haft det formål at skabe nye forretninger, forbedre arbejdsgange og skabe bedre og mere integration.

Vi er bl.a. stolte af deepdivr.io, som i dag er fondet og derfor har deres egen udviklingsafdeling. Vi hjalp dem i luften med første version.

Et andet eksempel er captyst,com, som er et projektporteføljestyrings platform, som i dag styrer alle budgetter og kontrakter for et beløb i omegnen af næsten DKK 10 mia.

 

 

API

Vi har lavet mange løsninger, hvor en webside, webshop eller webapp skulle integreres til et tredjepartsystem via. API.

Det har været alt lige fra sociale medier, som facebook, Twitter, LinkedIn og Instagram, til store ERP-systemer som f.eks. SAP.

Det har også været til Marketing Automation-systemer, hvor man i sit nuværende system ikke have nogen nemme værktøjer til integration, men måtte udvikle sin egen.

"De tre vigtigste elementer ved en webside eller webshop, må være hastighed, sikkerhed og brugervenlighed" - CPH Digital

Hvordan kan CPH digital hjælpe?

Analyse

Vi starter med at kigge på din nuværende løsning. Vi tjekker bl.a. flg.:

  • Speedperformance / loadhastighed
  • SEO performance
  • Analytics, hvor meget trafik og hvordan er den fordelt på siden

Hvis siden ikke har været vedligeholdt og der er risiko for, at den har været hacket vil vi også teste den for malware.

Vi foretager også spørgeundersøgelse af dine brugere/kunder/medlemmer, for at skabe indsigt.

 

Plan

Herefter lægger vi en plan. Det kan være en egentlig strategi, men også blot en arbejdsplan lavet som et Gantt chart.

Planen vil indeholde anbefalinger til et komplet teknisk setup indeholdende hosting, backend, frontend og  udviklingsmiljø.

Planen kan også indeholde specifikke mål, som den endelige løsning skal kunne præstere, f.eks. at websiden skal kunne downloades på 500-700ms, både hvis man tester fra  Frankfurt og Tokyo.

 

 

 

Løsning

Til sidst føres planen ud i livet, hvor den tilpasses dit ønskede budget.

 Vi vil altid anbefale at den endelige løsning indeholder en driftaftale sammen med en SLA. Denne aftale kan indeholde mål man lavede i planen, så man fortsat arbejder på at forbedre løsningen.

En webside bliver aldrig færdig og er altid et løbende projekt.

 

 

Hvad koster det?

Vi kan hjælpe dig i gang med en WordPress website fra DKK 15.000,- og op.

For dette budget vil vi bygge løsningen med en template-bygger. Dette kan spare os meget tid, hvis man kan indfinde sig under de begrænsninger der altid vil være.

Kommer man over et budget på DKK 50.000,- kan man få sin egen template. Fordelen er at siden bliver bedre performance optimeret, da man ikke har CSS og JavaScript, som ikke bliver brugt.

Du kan komme i gang fra DKK 50.000,- med en webshop, bygget i WooCommerce og WordPress, men man kommer nemt op i DKK 100.000,- hvis man har flere specifikke ønsker til funktionalitet eller integration med eksterne systemer.

Kommer man op over DKK 250.000,- så kan vi kigge på Headless CMS, med en skræddersyet template, der outperformer alle almindelige CMS-løsninger vedrørende load hastighed.

Ønsker man en platformsløsning – SaaS, kommer man nemt til at bruge flere hundrede eller tusind timer. Hvorfor prisen også nemt bliver meget høj.

Alt webudvikling indeholder altid

Responsivt design

Overholdelse af GDPR

Teknisk SEO

f

Optimeret til Google Pagespeed Insights

Værktøjer der hjælper med optimering af billeder

Opsætning af Analytics, ect. Google Tag Manager

LAD OS KOMME IGANG

Er du klar til at gøre en forskel?