Hvad er HTML5?

HTML5 er i dag standarden for digital banner annoncering, også kaldet display annoncering.

Tidligere brugte man Flash til at producere og afspille bannere, men med Apples indtog på markedet med iPhonen og iPaden, som ikke understøttede Flash, blev denne teknologi skubbet ud, og bliver derfor stort set ikke længere brugt.

Fordelen med HTML5 er nemlig at det kunne afspilles direkte i en browser, og at man ikke havde behov for en ekstern player (flash).

 

HTML5 bannere består nemlig af alm. HTML kode, samt JavaScript og CSS, som tilsammen kan skabe lige præcis det man ønsker.

Det er de samme elementer der bliver brugt på en webside, hvilket betyder at man stort set kan lave det samme i et banner, som på en webside.

Når vi skriver stort set, så er det fordi at medierne, som netop viser bannerne, har forskellige krav, som skal overholdes. F.eks. må et banner aldrig animere længere end 30 sek.

Vi har mange års erfaring med produktion af bannere, og da vi samtidig også arbejder med produktion af websider, kan vi ofte lave en kobling mellem de to og derfor producere smartere bannere.

Faktisk har vi produceret mere end 23.000 bannere.

Sidder du og overvejer brugen af bannere, og ikke selv har tid til at producere dem i et af de mange værktøjer der findes, så kan vi hjælpe.

Vi hjælpe med design, programmering og lancering af jeres næste display (HTML5 banner) kampagne. Vi har stor erfaring med avancerede løsninger til de fleste adhosting-firmaer som bl.a. Adform, Google og Sizmek. Vi kan hjælpe med alt lige fra alm. bannere til retargeting, DCO (Dynamic Creative Optimization), Expand, floating, Mraid, mobil, takeover, 3D og synkroniserede bannere.

Som kunde skal du ikke tænke på specs. og levering, det tager vi os af og sørger for at hele virker som det skal.

Processen med CPH digital

Således arbejder vi hos CPH digital

w

Briefing og møde

Vi holder altid gerne et eller flere møder med kunden inden opstart, hvor vi lytter og spørger ind til ønsker. På baggrund af dette kommer vi med løsningsforslag og samlet budget.

Vi laver designet

Hvis budgettet og rammerne kan godkendes, kommer vi med et eller flere løsningsforslag inkl. design og layout.

Implementering

Når løsningsforslag og layout er godkendt af kunden, implementerer vi løsningen på kundens mailchimp konto.

Test og overlevering

Til sidst tester vi løsningen med kunden, og når kunden er tilfreds, bliver løsningen overleveret og sat live.

Udvalgte kundecases

Vi har leveret løsninger til følgende kunder

Kampagne for de Radikale med chat funktion i HTML5 banneret

Radikale – valg om retsforbeholdet

I samarbejde med Mindshare A/S hjalp vi de Radikale med deres display kampagne til valget den 3. december om retsforbeholdet.

Opgaven bestod i at producere en række bannere hvorigennem brugerne kunne chatte med bl.a. Morten Østergaard og få besvaret spørgsmål, som man havde i forbindelse med valget.

De Radikale kunne selvfølgelig ikke sidde parat og svare i døgndrift. Brugere som derfor havde spørgsmål på et skævt tidspunkt, fik en pæn e-mail der gjorde opmærksom på at de Radikale ikke var live lige nu, men at de ville svare inden for få timer. Når de så skrev et svar, blev svaret automatisk sendt til brugerens e-mail.

Ford Mustang – live banner på eb.dk

I samarbejde med Mindshare producerede vi et video-banner med count-down, som streamede en live video direkte fra en Ford Mustang, som Emil Thorup og Søren Rasted kørte rundt i de københavnske stræder i forbindelse med lanceringen af den nye Mustang.

Auping DCO HTML5 banner
Auping DCO HTML5 banner

DCO bannere for Auping

I samarbejde med Mindshare og GroupM producerede vi DCO bannere for Auping. DCO bannere giver mulighed for at udnytte brugerens interesser i produkter hos Auping. Banneret vil selv ændre sig til at vise tilbud som brugeren har vist interesse i, og det betyder at banneret altid er relevant for brugeren.

C More SimpleAd HTML5 bannere

C More

Til Cmore Play er der blevet produceret SimpleAD-bannere i forskellige kategorier, passende til de filmgenrer som tjenesten udbyder. Her er det nemt at blive sendt til Cmores hjemmeside, samt at scrolle igennem de udvalgte film inden for de respektive genrer. Alle bannerne er blevet produceret i flere størrelser, så de kan tilpasses forskellige platforme.

Til Cmores sportskanaler er der blevet produceret HTML5-bannere, der viser de mest ventede og aktuelle fodboldkampe. Der er desuden blevet tilføjet en mulighed for, via banneret, at tilføje en given kamp til sin kalender med blot et enkelt klik. På den måde sikrer man sig, at man ikke går glip af kanalernes programmer.

Tarzan HTML5 ejerskabs bannere

Ejerskabsbannere

Som leverandører af banner til Warner’s og SF Film’s bannere leverer vi ikke kun bannere i de gængse boksformater. Vi designer og leverer også såkaldte ejerskabsbannere, hvor alt omkring sidens indhold bliver omdannet til ét stort sammenhængende banner.

Få et uforpligtende tilbud

Skriv til os med dine ønsker, så vender vi tilbage hurtigst muligt med en pris og forslag til løsning.

Kontakt os direkte

Vi har adresse i hjertet af København, og vi kan nemt besøges med enten metro eller bus

CPH Digital

CPH digital ApS
Østergade 17, 2. sal
1100 København, Denmark
Tlf: (+45) 2674-3204