DISPLAY ADS

Vil I nå bredere ud, øge brandets synlighed, skabe trafik og varme leads? Displayannoncer, display ads eller banner ads, leverer høj eksponering til en god pris og er relevant i hele kunderejsen, hvis budskab, målretning og timing er på plads. 

Vi er eksperter i bannerproduktion, fra design til kampagnemonitorering – også når det skal kunne lidt mere.

TAKTIK

PRODUKTION

LEVERING

TAKTIK

Styr på målsætninger, målgrupper og timing

Tricket er at levere et relevant budskab til de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt, så den enkelte modtager føler sig set, hjulpet og måske endda underholdt.

Sammen får vi styr på

 • Kampagnens formål og kpi’er (fx salg, sign-ups, brand- eller produktkendskab, engagement eller top-of-mind)
 • Målgruppe og målretning ud fra data, demografi, interesser samt kontekst
 • Stadie på kunderejsen eller marketingtragten, hvor målgruppen eksponeres for kampagnen
 • Det overordnede budskab

 

PRODUKTION

Velsmurt kreativ og teknisk udvikling

Der er to måder. Enten leverer I det færdige kreative oplæg, eller vi skærer budskab og layout til med afsæt i jeres visuelle identitet og brief.

Tjek på detaljen

I al beskedenhed er vi eksperter i displayannoncering. Vi har udviklet et effektivt regelsæt for, hvordan materialet bedst sættes op for maksimal opmærksomhed og flest klik og konverteringer. Desuden har vi alle krav, GDPR, formater, specs og restriktioner for online materiale under huden, så jeres bannere passer til alle skærme, opløsninger og ad hosting-systemer. I behøver med andre
ord ikke at bekymre jer om detaljerne.

Wow-faktor

Det er ikke uden grund, at vi ofte bruges som reklamebranchens eget digitalbureau. Vi er nemlig også vant til at udvikle ekstraordinære displayannoncer. Fx optaget eller live video, dynamisk indhold baseret på målgrupper (tredjepart eller førstepart), banner gamification, sign-up flows, banner chat, live feed (fx fra Twitter eller Facebook), custom API integration mv. Fortæl os, hvad I drømmer om.

  LEVERING

  eksekvering og monitorering

  Det er nemt.

  Når I har godkendt bannerne, sætter vi dem live eller leverer dem til jeres mediebureau. Hvis vi står for opsætning af kampagnen, sørger vi selvfølgelig også for afrapportering samt løbende monitorering og optimering af kampagnen. Fra start til slut kan I nemt følge med i, hvordan jeres kampagne performer.

    

   Start din vækst med display annoncering i dag.

   Mulighederne inden for bannerannoncering er mange – og vi forstår, hvis det kan være en jungle at finde rundt i! Derfor hjælper vi rigtig gerne med de tekniske og strategiske valg forbundet med din display-kampagne. 

   Vi står klar til at vejlede dig i valg af adserver systemer, bannerspecifikationer og formater samt hvilke konverterings triggers der skal sælge din vare eller service, så kontakt os endelig for et uforpligtende møde.

   LAD OS KOMME IGANG

   Er du klar til at gøre en forskel?