WordPress

Lad os hjælpe med design, programmering og support af jeres WordPress hjemmeside. Vi hjælper også gerne med at overtage vedligeholdelse og support af jeres nuværende WordPress hjemmeside.

Læs mere

Hvad er WordPress?

WordPress er en Open Source (OS) Content Management System (CMS)

Er WordPress ikke bare en blog?

Nogle forbinder stadig WordPress med blot at være en blog. Selvom det at lave en blog er en fast del af WordPress, så er det i dag et fuldblown CMS, og faktisk det mest brugte CMS på Internettet, da hele 39 % af top 1 mio websider er baseret på WordPress.

WordPress er baseret på en kerne, som dækker basis behovet for en webside. Herefter kan man udvide sin løsning ved at installere Plugins, eller udvikle sine egne. Da WordPress er så udbredt er det blevet en stor forretning for mange at sælge plugins, derfor kan man ofte finde et plugin, der netop passer til de ønsker man har. Man kan på denne måde nemt, hurtigt og sikkert få stablet en løsning på benene, som normalt ville kræve mange udviklingstimer.

Et af de mest brugte plugins er f.eks. WooCommerce, som er verdens mest bruge Ecommerce system, da 27 % af top 1 mio. ecommerce webshops er baseret på WooCommerce.

Se vores cases på Webshops og Websider her.

 

Hvad kan man bruge WordPress til?

pga. WordPress opbygning med plugins, kan man nemt opbygge løsninger som bl.a.:

  • SaaS løsninger
  • Vidensbaser
  • E-handels applikationer
  • Intranet applikationer
  • Alm. websider

Man høre af og til også at WordPress ikke er sikkert. Det skal hurtigt siges, at WordPress er sikkert. Det er jo det mest gennemtestede CMS på planeten. Dog er det vigtigt at man holder sin løsning opdateret, dvs. kernen og de plugins man bruger.

Det er også her at nogle løsninger ikke er sikre, da man har brugt dårlige plugins. Så husk at købe dine plugins eller få dem udviklet ordentligt.

P.S. The White House og The New York Times er faktisk lavet i WordPress.

 

Hvorfor skal du vælge CPH digital?

Således arbejder vi hos CPH digital ApS, hvis du ønsker vi skal varetage jeres WordPress løsning.

Uforpligtende møde

Vi holder altid flere møder med kunden, hvor vi lytter og spørger ind til ønsker. På denne baggrund kommer vi med løsningsforslag samt budget.

Layout og retning

Hvis budgettet og rammerne kan godkendes, kommer vi med et løsningsforslag til funktionalitet, struktur, design og layout.

Implementering

Når designet er godkendt af kunden, udvikler og implementerer vores front- og backend udviklere design og funktionalitet.

Test og overlevering

Når kunden er tilfreds, sikrer vi, at løsningen er testet og godkendt til netop de platformen, det skal køre i.

Udvalgte kundecases

Vi har leveret løsninger til følgende kunder

Ford Danmark – Oplev Ford

I samarbejde med Mindshare har vi produceret et custom made website for Ford Danmark.

Vi har skræddersyet design og funktionalitet i WordPress for at skabe et specifikt og særegent udtryk, som visuelt stemmer overens med Fords univers.

Fitpeople – Webshop

Websitet www.fitpeople.dk er designet og implementeret fra bunden af vores dygtige udviklere.

Webshoppen til Fitpeople er lavet i WordPress, hvor vi har brugt WooCommerce som shopmodulet. WooCommerce er megen nemt at arbejde med, hvilket gør det muligt for kunden selv at opdatere indholdet på shoppen.

CongressDenmark

CongressDenmarks hjemmeside er designet og implementeret ud fra et skabelon værktøj i WordPress.

Ved at bruge en WP skabelon, har vi gjort det muligt for kunden at få en professionel hjemmeside til en fordelagtig pris uden at gå på kompromis med hverken brugervenlighed eller brugeroplevelse.

Få et uforpligtende tilbud

Skriv til os med dine ønsker, så vender vi tilbage hurtigst muligt med en pris og forslag til løsning.

Kontakt os direkte

Vi har adresse i hjertet af København, og vi kan nemt besøges med enten metro eller bus

CPH Digital

CPH digital ApS
Østergade 17, 2. sal
1100 København, Denmark
Tlf: (+45) 2674-3204