Videoproduktion

Markedsføring med video har revolutioneret mediebilledet de seneste år og er blevet en stor og vigtig del af enhver content marketing strategi uanset industri eller forretningsområde. Listen af grunde til at bruge video i din markedsføring er lang, men øverst på listen står blandt andet øget konverteringsrate, højere ROI, større engagement og bedre SEO. Forklaringen er simpel – forbrugerne elsker videoer!

Hvorfor arbejde med video?

Hvordan kan CPH digital hjælpe dig?

Hvad koster det?

Hvorfor arbejde med video?

Husker de dit indhold, husker de også dit brand

Videoer vækker grin og gråd. De taler til vores følelser og får os til at reflektere. Vi husker ikke altid hvad vi ser eller hører, men vi husker den følelse, det gav os. Husker forbrugerne din video, husker de derfor også dit brand. 

41% af marketers planlægger at bruge video på Facebook i deres content strategi. 95% af alle internet-brugere anvender Youtube. 62% vil være mere interesseret i et produkt efter at have set det i en Facebook-story. (tal fra HubSpot). 

Video er et af de nyeste og mest trendy værktøjer inden for markedsføring. Mange spørger stadig sig selv, om det virkelig kan betale sig at bruge videoer i markedsføringen af sin forretning. Svaret er klart og entydigt: Ja, det kan betale sig. Ikke alene fordi alle andre også gør det, men fordi video er et af de mest alsidige og udbytterige redskaber i content marketing. De vækker følelser og skaber troværdighed, som er hele fundamentet for konverteringer og salg. 

Det nye mediebillede kræver, at vi fokuserer på tillid og ikke kun på traffik, for i dagens digitale verden er det din målgruppe, der er ambassadører for dit content og produkt. Og her spiller video en stor og afgørende rolle.

 

Hvordan kan CPH digital hjælpe?

Strategi

Inden du kaster dig over produktionen af videoen, må du først kende og forstå din modtagers forudsætninger og behov. Vi hjælper dig med hele din inbound marketing strategi, så dit video content imødekommer de eksakte behov i din modtagers buyer’s journey.

Produktion

Uanset om du skal optage til lands, til vands eller fra luften, tager vores team af specialiserede tilrettelæggere, fotografer og droneoperatører sig af produktionen fra A til Å, så din video kommer til at formidle det helt rette budskab i et udtryk og i en kvalitet, der imponerer. 

Effektmåling

For succesfuld effektmåling af din video marketing kampagne tager vi flere key performance indikatorer i betragtning – herunder engagementet på den enkelte video, play rate, view count, click-through, deling på sociale medier samt konverteringsrate. 

Hvad koster det?

Der findes en video til ethvert budget. Uanset hvor mange midler du har at gøre godt med, er det vigtigt at være opmærksom på, hvilke faktorer der påvirker produktionens omkostninger, så du får mest muligt ud af dit video marketing budget.

Prisen på din video vil typisk afhænge af, hvor mange timers optagelse, den kræver samt hvor mange medvirkende og lokationer, den forudsætter, snarere end den afhænger af videoens type eller varighed.

Vi har produceret videoer til budgetter på alt fra 5.000,- til 250.000,-, og det er vores erfaring, at det i virkeligheden kun er budgettet, der sætter grænserne for, hvad der kan lade sig gøre. 

Vi tilbyder et uforpligtende rådgivningsmøde med en af vores video specialister om, hvordan du får mest muligt ud af dit video marketing budget. Ud over specifikke forslag til video content hjælper vi dig også med din komplette video-marketing-strategi. 

 

LAD OS KOMME IGANG

Er du klar til at gøre en forskel?