Ny hjemmeside

CPH digital hjælper dig med at udvikle din nye hjemmeside. Vi har stor erfaring med CMS’er som WordPress, Drupal og HubSpot og vi kan også hjælpe dig med mere avancerede løsninger som Headless CMS og Script baserede løsninger, baseret på Angular eller Vue.

Lad os starte med at se hvilke udfordringer du har. Vi skal først have indsigt for dernæst at ligge en plan. Denne plan, altafhængig af den pågældende opgave, er en process fordelt over tre faser: strategi, design og implementering.

Når din nye hjemmeside er færdig, hjælper vi gerne med den efterfølgende drift og optimering.

Strategi

Hvem er din målgruppe, og hvordan skaber vi den bedste oplevelse for dem.

Design

Design og flow planlægges for alle nøglesider og vigtige sider i forhold til SEO.

Implementering

Programmering og styling af det endelige design, samt browser- og hastighedstest.

Strategi

En klar strategi driver momentum for lancering af en hjemmeside

 Vores mål i den strategiske fase er at udvikle en empatisk forståelse af din målgruppe og hvordan hjemmesiden skaber den bedste købsrejse.

Klare mål

Med klare mål på plads undgår du en langsom start med endeløse revisioner. Du er i stand til at bygge mod dine ønskede resultater – hurtigt.

Kundefokuseret

Ved at forstå din ideelle kundes behov og smertepunkter kan du kortlægge en effektiv kunderejse og bruge data til at forme din webside med slutkunden i tankerne.

Bliv klar til at eksekvere

Når du prioriterer strategi før taktik giver det dig mulighed for at skabe en organiseret ønskeliste med idéer og bruge dem som en handlingsmæssig implementeringsplan.

En højtydende hjemmeside bygges ikke i første hug. Optimal ydelse kommer gennem datadrevne optimeringer.

Design

Design skaber brand-værdi og god brugeroplevelse

Vores mål i designfasen er at skabe den bedste brugeroplevelse samt forbedre brugernes opfattelse af din virksomhed.

Side planlægning

Wireframing og flow planlægges for hver nøgleside og pillar-page (vigtige SEO-sider), idet der tages særlig hensyn til at imødekomme brugerbehov såvel som SEO -mål.

Hurtige prototyper

Content produktion fokuserer på at bygge din side i en designklar prototype (hifi-wireframe). Med indhold på plads før design, vil designet køre mere jævnt og hurtigt.

Design Sprint

Med prototyper på plads, kan et første kig på det nye design afsluttes inden for en uge, straks efterfulgt af feedback så man kan lave det endelige design. 

Implementering

Implementering er sidste fase inden lancering af en hjemmeside

Vores mål i implementeringsfasen er at implementere det godkendte design udvikle funktionalitet samt migrere den gamle side, inden lancering.

Afslut Sprint

Styling samt implementering af funktionalitet i platform, oprettelse af struktur, metadata, browsertest, hastighedstest og lancering.

Sidemigrationer

Ved produktion af ny hjemmeside, har man ofte en gammel side i forvejen. Vi sørger for migrering af det gamle sitemap til det nye inkl. indhold der skal genbruges, så siden bliver indekseret korrekt af Google.

Kvalitet over hastighed

Vi hælder til at lancere hurtigt, men hastighed bør ikke gå på kompromis med evnen til at skabe brugerværdi med din nye hjemmeside.

Alt webudvikling indeholder altid

Responsivt design

Overholdelse af GDPR og korrekt cookie håndtering

Teknisk SEO

f

Optimeret til Googles Core Web Vitals

Oprettelse af Open Graph Meta Tags, så siden kan deles på sociale medier

Opsætning af Analytics med Google Tag Manager

LAD OS KOMME IGANG

Er du klar til at gøre en forskel?