Webshop med salg af eksklusive ure

Brief

Linde Werdelin ønskede at få opsat og tilpasning en ny webshop, hvor de kan sælge deres eksklusive ure til et internationalt marked. Designet blev udarbejdet af Anew, efter krav og ønsker fra kunden.

Løsning

Da kunden sælger meget dyre og eksklusive produkter, er der fra den designmæssige side, meget fokus på store flotte billeder af produkterne, og de omgivelser de bruges i. Derudover er der arbejdet en del med hvordan produktlister i shoppen kunne vises, og der er blev testede forskellige grid visninger, før det det endelige resultat blev valgt.

Webshop’en er bygget op i WordPress med Woocommerce og designet er blevet tilpasset til flowet i Woocommerce, og implementeret efter kundens ønsker og behov. I forbindelse med shop delen er der implementeret en betalingsløsning med Stripe, som er en nem og billig betalingsløsning, hvis man ønsker at ramme et internationalt marked.

Da webshoppen skulle bruges til hele verden kan man også betale i mange forskellige valuta. Shoppen fik derfor en automatisk valutaomregner der automatisk ændrer dig efter daglige valutakurser.

Resultat

I månederne efter lancering af den nye webshop så man en fremgang i omsætningen for samme periode året før på den gamle webshop på mellem 100-500 % En stigning i konverteringsraten på mellem 75-500 %.

Kunde og samarbejdspartner:

Linde Werdelin og Anew

 

Opgaven:
  • Opsætning og tilpasning af webshop til salg af eksklusive ure.

LAD OS KOMME IGANG

Er du klar til at gøre en forskel?