Online kommunikation | Video til markedsføring

 

Udfordring

Mange virksomheder spørger sig selv: “skal jeg bruge online-video, og hvordan?”. MBA har spået, at 75% af al mobil data trafik vil være video inden 2020. Indhold, der bidrager med værdi, bliver set og delt på trods af tydelig branding. For at skabe værdi for modtageren, må virksomhederne tænke forbrugerrejsen ind i produktionen, så indholdet imødekommer behovet.

Løsning

I samarbejde med blandt andre Expedia og CinemaxX har vi produceret online-videoer, der tiltrækker opmærksomhed, fastholder modtageren og brander afsenderen – alt sammen med fokus på, hvad der skaber værdi for modtageren, og med udgangspunkt i forbrugerens informationsbehov. Vi tilpasser videoens indhold, fremstilling og format, så den passer ind i en specifik brugskontekst og tjener den ønskede funktion bedst muligt.

Resultat

Statistikkerne taler for sig selv: 55% af os ser onlinevideo hver dag. 80% vil hellere se end produktvideo end at læse om det. 25% mister interessen for en virksomhed, hvis ikke den har videoindhold. Videoer udgør 57% af al forbrugertrafik online. Facebook har dagligt 8 billioner video views. Click-through-raten er i gennemsnit 4 gange højere med online-video. (Kilde: MBA)

Kunde:
Expedia, CinemaxX  mfl.

Samarbejdspartner:
Mindshare Denmark m. fl.

Opgaver

  • Idéudvikling
  • Tilrettelæggelse
  • Optagelse
  • Post-produktion

Har du et projekt i tankerne?