HBO Nordic | Outdoor print & online kampagne

 

Udfordring

HBO Nordic ønskede en stor print & online kampagne med flere størrelser plakater både til udendørs og indedørs display og med mulighed for at konvertere layoutet til online brug. Målet var at illustrere muligheden for at få alt det eftertragtede indhold hjem i stuen og på den måde få HBO Nordic hjem til brugerne.

Løsning

Løsningen inddrager HBO Nordics brugere, idet den visualiserer tjenesten fra netop brugerens point of view. Plakaten viser dermed tilgængeligheden til de mest populære serier, som tjenesten udbyder. Løsningen er tilmed udviklet, så formatet nemt kan tilpasses online brug. For at sikre det indgående kendskab til kundens behov og forventninger til løsningen, indgik vores team i en tæt dialog med HBO.

Resultat

Print kampagnen var yderst synlig i dagbilledet både på større og mindre outdoor displays. HBO Nordic valgte tilmed at drage fordel af, at løsningen er udviklet, så formatet nemt kan tilpasses online brug. Layoutet er blevet anvendt i hele Norden, på HBO Nordics Facebookside og på andre sociale medie sites.

Kunde:
HBO Nordic

Samarbejdspartner:
DDB Copenhagen

Opgaver

  • Idéudvikling
  • Layout og mock-ups
  • Grafisk design
  • Konvertering til online

Har du et projekt i tankerne?