Ford | Målrettede HTML5 og SimpleAd kampagner

 

Udfordring

CPH digital og Ford har længe samarbejdet omkring online marketing. Både i forhold til modelspecifik markedsføring, men specielt ved mere generelle eller temaspecifikke kampagner er samarbejdet unikt. I 2013 havde Ford kampagnen always on, som var en banner-kampagne med over 40 forskellige bannere. Størstedelen indeholdt bil-par med priser, info. og energimærkninger. 

Løsning

Det specielle ved lige denne kampagne er, at kunden selv kunne ændre alle informationer, samt biler og anden grafik i vores CMS-system SimpleAd. SimpleAd er en brugervenlig interface, hvor banneret deles op i bokse, med udskifteligt materiale. Dermed blev bannerne mere adaptive til de specifikke behov. 

Resultat

Kampagnen kunne nemt justeres for at opnå størst muligt udbytte både i forhold til geografi og tid. Desuden får kunden her enormt meget for pengene! Men SimpleAd er der nemlig fra CPH digitals side er mindre udviklingsarbejde forbundet med kampagnen, sammenlignet med mængden af bannere.

Kunde:
Ford

Samarbejdspartner:
SimpleAd

Opgaver

  • Bannerproduktion
  • Layout skabelon
  • HTML5

Online kampagner

Udover kampagner i SimpleAd dækker vores samarbejde med Ford dækker bestemt også over de modelspecifikke kampagner. Disse skal ofte tilpasses flere medier end blot online, eller udviklet specifikt til forhandlere rundtom i landet. Vi udvikler nemt og hurtigt online kampagner basseret på eksisterende materiale fra f.eks. print kampagner. Ofte vil online delen så bestå af en række desktop- og mobilbannere i HTML5, samt eventuelle takeovers og ejerskaber. Derfor er det vigtigt at samarbejdet og kommunikationen mellem Ford og CPH digital er direkte. På den måde mindskes risikoen for misforståelser og fejl. Hos CPH digital taler du altid direkte med den medarbejder du søger. Det er en af grundende til at vi kan få tilpasset Fords kampagner præcis som de ønsker det, for at sikre et strømlignet slutprodukt på tværs af medier og platforme.

Har du en kampagne som du gerne vil tage online, så kan du læse mere om produktionsforløbet her. Ellers kan du benytte kontaktformularen på forsiden, og få et udforpligtende tilbud!

Har du et projekt i tankerne?