Digital Benchmarker | Hvor digital er din virksomhed?

 

Udfordring

Alle taler digital transformation og nye forretningsmuligheder. Men hvor godt forberedt er din virksomhed? Og hvad skal der til, for at I står stærkere? Baseret på research af digitale kompetencer i danske virksomheder på tværs af brancher ønskede Siemens at få udviklet Digital Benchmarker testen, der kunne måle digitale styrker og svagheder.

Løsning

I samarbejde med BTB Agency har vi leveret den komplette digitale løsning til Siemens Digital Benchmarker, der viser jeres digitale styrker og svagheder sammenlignet med andre i branchen. Vi har leveret en landingside i fire sprogversioner og udviklet algoritmen til testen, der fungerer som den motor, der driver spørgerammen og genererer resultaterne.

Resultat

Med et særligt fokus på digital ledelse, datasikkerhed, effektivitet, medarbejdernes kompetencer og forretningsmodeller gjorde Digital Benchmarker testen det let for virksomheder at måle digitale kompetencer og se potentiale i nye forretningsmuligheder. Digital Benchmarker blev lanceret og markedsført i hele skandinavien.
Tag testen her.

Kunde:
Siemens

Samarbejdspartner:
BTB Agency

Opgaver

  • Visuel identitet
  • Landingssider
  • Udvikling af algoritme
  • Annonceringsmateriale

Har du et projekt i tankerne?