MARKETING |
3 min. læsetid
af Dennis Brøndum
Digital Designer, UX specialist og certificeret i Google Ads og DobubleClick Studio

Løft dit content til nye højder med droneoptagelser

okt 14, 2019 | Konverteringer, Marketing, Video

af Dennis Brøndum
Digital Designer, UX specialist og certificeret i Google Ads og DobubleClick Studio

Droneoptagelser giver din video et cinematisk og storslået udtryk og er derfor oplagt til at sætte kulissen for din fortælling, så du fanger modtagerens opmærksomhed fra start. Overvejer du droneoptagelser til din næste videoproduktion, så vil du måske få gavn af at kende fordelene ved brugen af dronevideoer.

 

Hvornår giver det mening at bruge droneoptagelser?

Drone videoer er oplagte til reklamefilm, præsentationsvideoer, eventvideoer, musikvideoer og brandfilm. Eksempler kunne være et udendørs sportsevent eller et større byggeprojekt. De kan dog bruges i mange sammenhænge – både indendørs og udendørs, hvis man vil give sine optagelser en anden dimension. Droneoptagelserne kan godt stå alene, men i mange tilfælde bruges de i kombination med andre kameraoptagelser. De er gode til at give et overblik over, hvor filmen finder sted, og til at skabe afveksling i indstillingerne. Sidst men ikke mindst ser det bare super fedt ud!

Hvem laver drone videoer og er der forskel på prisen?

Udbuddet af certificerede droneoperatører, der tilbyder dronevideoer, bliver større og større. Det kan derfor være svært at gennemskue, hvem der vil kunne løse opgaven bedst til budgettet. Nogle droneoperatører har en fagspecifik uddannelse inden for videoproduktion, mens andre er selvlærte. Nogle har investeret i en professionel drone med et state of the art kamera, mens andre har brugt et par tusinde kroner på en model med begrænsninger, der gør, at den ikke er i stand til at levere det ønskede resultat.

Vil du sikre dig en dronevideo, der lever op til dine ønsker og forventninger, så går du sjældent galt i byen med et produktionsbureau, der har specialiseret sig i produktionen af professionelle videoer og som har ansatte med fagspecifikke – og ofte lange uddannelser. Et produktionsbureau har viden om dronevideoens brugskontekt i et marketings øjemed og vil derfor kunne rådgive dig ift. at få mere trafik til din webside, flere leads, højere konverteringsrate på dit content og større vækst i din virksomhed.

Hvad koster en professionel drone video?

LAD OS KOMME IGANG

Er du klar til at gøre en forskel?