VIDEOPRODUKTION |
2 min. læsetid
af Dennis Brøndum
Digital Designer, UX specialist og certificeret i Google Ads og DobubleClick Studio

Kan man få en professionel kampagne-video til 1/10 budget?

mar 13, 2020 | Konverteringer, Marketing, Video

af Dennis Brøndum
Digital Designer, UX specialist og certificeret i Google Ads og DobubleClick Studio

Der findes en video til ethvert budget. Men skal små virksomheder med begrænsede budgetter gå på kompromis med kvaliteten af deres kampagne videoer? Ikke hvis man spørger de mindre bureauer.

Professionelle videoer med rolige kamera bevægelser var før i tiden noget, der afhang af 3 traditionelle systemer: kraner, dollies og steadycams – systemer der var forbeholdt store og dyre produktionsselskaber. Nu til dags er droner udstyret med kameraer, der har specs tilsvarende DSLR- og systemkameraer. Det har åbnet en helt ny verden af muligheder for, at mindre bureauer kan producere budgetvenlige state-of-the-art videoer.

Et dronekamera på en 3-akse gimbal kan bevæge sig på måder de tre traditionelle systemer aldrig kunne. Ud over at produktionen rent praktisk bliver lettere, bliver den også billigere i kraft af store besparelser på leje af tungt udstyr og store tidsmæssige besparelser ude på selve optagelsen. 

Et mindre produktions bureau har typisk ansat en eller flere videografer til professionel video produktion. Derudover har den teknologiske udvikling gjort det muligt for selv små bureauer at investere i 4K systemkameraer. Dét der typisk vil adskille store produktions selskabers kampagner fra de mindre produktions bureauers er derfor overvejende idéudviklingen og tilrettelæggelsen.

Download 5 gratis video tips

Eksempler på low-budget video produktioner

 Alle videoer i denne collage er produceret af CPH digital til budgetter mellem 5.000-100.000 kroner.

Overvejer du video til din kampagne?

Book gratis rådgivning med vores video specialist og hør mere om dine muligheder 

LAD OS KOMME IGANG

Er du klar til at gøre en forskel?