HTML5 bannerproduktion

HTML5 bannerproduktion for Warner Bros. DK - CPH digital ApS

Hvorfor HTML5 bannerproduktion?

I løbet af de sidste år, har online søgninger fra mobile enheder vundet mere og mere indpas i vores samfund. Dette har skabt en udfordring for online marketing, da Adobes Flash Player ikke kan vises på tablets eller mobil telefoner. Derfor bliver flere og flere bannere og online annoncer udviklet i HTML5, da de er kompatible med både computer og mobile enheder. Derfor har CPH digital arbejdet meget med produktion og udvikling teknologien lige fra begyndelsen (2012).

Desuden er udviklingen blevet taget i en sådan retning, at alle nyere browsere ikke længere understøtter flash, med mindre brugeren aktivt selv aktiverer objektet. Med andre ord er HTML5 blevet den foretrukne katalysator til online marketing og formidling også på desktops.

Udviklingen

Hos CPH digital udvikler vi de fleste af vores dynamiske HTML5 bannere i Adobe Edge Animate. Det sparer os for meget tid i udviklingen af animationer og funktionalitet i forhold til at kode det fra bunden. Det kommer derfor kunden til gode. Ud over Edge har vi også stiftet bekendtskab med andre web editors, som f.eks. Google Web Designer, som vi er certificeret i.

Der er elementer ved HTML5 produktionen, som er mindre fleksibelt end samme produktion i Flash. Dette skyldes at HTML5-bannere, som navnet antyder, i virkeligheden er HTML, CSS og JavaScript kode med links til eksterne elementer som billeder og video. Det er det samme koncept som man kender fra f.eks. hjemmesideudvikling. Begrænsningerne ligger derfor i selve browseren. Vi tager altid udgangspunkt i de nyeste browsere, da de kan meget mere end de ældre. Flash blev afviklet i et plug-in og er derfor ikke afhængig hvilken browser brugeren kører med.

CPH digital indså tidligt at vores verden online var på vej væk fra Flash. Vi har arbejdet enormt meget med produktion af HTML5, også da det var mindre anderkendt. Vi kan stort set altid kan levere et produkt fuldstændig efter kundens ønske, eller som en identisk HTML5 kopi af en tidligere Flash produktion.

HTML5 produktion for Ford - CPH digital ApS

Vores produktion

Vi har produceret bannere til mange forskellige firmaers kampagner og markedsføring, og har derfor stor erfaring med animation, video, bruger interaktion, flere clickTAGs (links) i samme banner osv. F.eks. producerer vi HTML5 bannere til nogle af de største biograffilm, hvor det også er muligt at nå brugerne på deres mobilenheder med de nyeste premierer. Disse indkluderer ofte mulighed for billetbestilling direkte i banneret. Med HTML5-bannere er det muligt at gøre flere billetsystemer tilgængelige, så brugeren selv kan bestemme om han/hun ville bestille billet på kino.dk eller ebillet.dk.

Havde man valgt at lave mobilbannere som jpg- eller gif-billede, ville det ikke være muligt at vise traileren over for brugeren og banneret ville kun linke til et sted og. HTML5 kan med andre ord levere produkter med en høj funktionalitet, som samtidig er let tilgængelige på flere platforme uden ekstra plugins.

Har du også et budskab som du gerne vil have ud vha. HTML5? Så kan du læse mere om de forskellige process muligheder, samt få et uforpligtende tilbud her.

Tilbage

HTML5 produktion for Venstre - CPH digital ApS