MARKETING |
2 min. læsetid
af Dennis Brøndum
Digital Designer, UX specialist og certificeret i Google Ads og DobubleClick Studio

HTML5 banner

feb 17, 2020 | Display-annoncering, HTML5, Marketing

af Dennis Brøndum
Digital Designer, UX specialist og certificeret i Google Ads og DobubleClick Studio

Mobilen har I dag overtaget førersædet som den absolut mest brugte enhed, når brugerne søger og læser på nettet. Derfor er HTML5 sammen med video den suværent mest brugte teknologi til online annoncering med billeder og animation. CPH digital har arbejdet med produktion og udvikling af HTML5 teknologien lige fra begyndelsen (2012).

Udviklingen

Hos CPH digital har vi igennem de sidste mange år udviklet vores egne templates til dynamiske HTML5 bannere. Med disse templates kan vi producere hurtigt og effektivt samtidig med at vi kan overholde de mange specifikke specs., der altid er på online annoncering. 

Vi skal derfor sjældent udvikle et banner helt fra bunden af, hvilket kommer vores kunder til gode. Ud over vores egne templates har vi også kendskab til andre web editors, som f.eks. Google Web Designer, som vi er certificeret i.

Vi producerer ofte HTML5 bannere, som også består af video, der smelter sammen med CSS og JavaScript animation og funktionalitet.
Det betyder, at vi har et stort kendskab til hosting af video, der har rigtig mange visninger (100+ mio.) på få dage, samt de udfordringer der er med specs. Et banner må typisk ikke fylde mere end 80-150kb, så hvordan får man video med i det?

Det hjælper vi med. Der findes forskellige løsninger, bl.a. noget de forskellige adhosting firmaer kalder for polite load. Det betyder ganske kort, at man først må loade video og andre “tunge” elementer, når resten af indholdet på den webside brugeren besøger er loadet. På denne måde er banneret ikke til gene. 

Produktion

Vi har produceret bannere til mange forskellige firmaer (mange.. skriv gerne til os, så kan vi levere mere info med cases), og har derfor stor erfaring med animation, video, bruger interaktion, clickTAGs (links), speciel funktionlitet eller integration med eksterne systemer i samme banner.

Vi har også kendskab til de forskellige Adhosting leverandører der er på markedet, som Google (DCM/DoubleClick/Ads), Adform, Zismek, Flashtalking m.fl.

Forestil dig et banner, som en mini webside eller en forlænget arm af din egen webside. Man kan i dag sagtens lave en webshop i et banner, eller chatte med sine kunder. Kun fantasien sætter grænser. Vi tager gerne en dialog ang. dine idéer og finder en løsning.

Havde man valgt at lave banneret som jpg- eller gif-billede, ville dette ikke være muligt. Banneret vil kun kunne linke til et sted.

HTML5 kan med andre ord levere online annoncering med høj funktionalitet, som samtidig er tilgængelige på alle platforme.

LAD OS KOMME IGANG

Er du klar til at gøre en forskel?