Udfordring

I forbindelse med nedlukningen af Danmark pga. COVID-19 pandemien, kom regeringen med en række hjælpepakker til det danske erhversliv.

Erhvervslivet blev i flere brancher meget hårdt ramt, og flere virksomheder gik fra at være fuld beskæftiget til en 100 % nedlukning.

KPMG var hurtige til at tænke at mange virksomheder ikke ville vide, hvilken form for hjælp de evt. kunne få og hvilken hjælpepakke der ville være den rigtige for dem.

Derfor lavede de i første omgang en prototype på en hjælpepakke beregner i et regneark, som de spurgte os om vi kunne omdanne til en webside.

 

Løsning

Det skulle gå stærkt.
Vi baserede vores løsning på WordPress, hvor vi oprettede en landingpage med formular.  Selve beregningsdelen blev programmeret fra bunden af og implementeret i WordPress som et plugin.
Vi benyttede AWS til hosting, så vi forholdsvis nemt kunne skalere server kapaciteten i tilfælde af voldsom trafik, vha. load balancer.

Resultat

Efter 4 dage havde vi en løsning klar, hvor alle frit kunne bruge beregneren og se et resutat på baggrund af deres indtastede data.

Samtidig kunne man via. formular kontakte KPMG, hvis man havde yderligere brug for hjælp.

Kunde og samarbejdspartner:
KPMG

Opgaven

  • Programmering af beregner
  • Oprettelse af server setup med loadbalancing
  • Design og layout
  • Implementering og styling af beregner i WordPress
  • Integration med Google Ads
  • Konverteringssporing samt oprettelse af event tracking via. Google Analytics

Prøv selv beregneren

Har du et projekt i tankerne?